Een website moet aantrekkelijk én functioneel zijn. Naast een mooi ontwerp die past bij jouw bedrijf of organisatie, denk ik ook na over een logische indeling en de gebruiksvriendelijkheid. Waar moet de lezer naar kijken? Kan hij of zij alles vinden? En is er een duidelijke call to action? Zo creëren we een daadkrachtige en heldere website waarin bezoekers makkelijk kunnen navigeren.

Een responsive website met eigen beheer
Een responsive website. Dat betekent dat ik ontwerpen maak voor smartphones en desktop. Zo is jouw website ook daarop goed zichtbaar en werkt-ie fijn, voor iedereen en overal!

Van ontwerp naar werkende website

Naast het ontwerp kan LOOV meedenken over de structuur en indeling van de website, en de gehele bouw van de website regelen. De bouw wordt gedaan in WordPress, een systeem waarin je heel makkelijk zelf je website kunt beheren. Natuurlijk kan ik dat ook voor je doen. Handig hè! En heb je daarnaast nog wat hulp nodig bij het schrijven van teksten voor je website? Ook daar kan LOOV je bij helpen. Kortom, alles voor een persoonlijke en fijne website. Van ontwerp tot livegang!

Samen maken we de perfecte website.